Categorieën
Geen categorie

Eerste lessen

Door Diesel

Bij de alle eerste les die we met elkaar hadden Moest onze docent (mevrouw Rouwmaat) in quarantaine. Toen Kwamen Jochem en Femke (2 medespelers) op het idee dat zij de les gaan verzorgen, superleuk! In die les hebben we veel kennismaking spelletjes gedaan zodat we de groep een beetje leerde kennen.  In de lessen die daarna volgde hebben we in veel verschillende groepjes kleine Scènes gemaakt die misschien worden verwerkt in het stuk. Dit was superleuk omdat je ook dingen gaat doen met Leerlingen van andere niveaus en leerjaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s